Voedingssupplementen

We zijn ons bewust dat geen enkel voedingssupplement een gevarieerde voeding, beweging, voldoende water en frisse lucht kan vervangen. Maar we kunnen onze gezondheid gerust een duwtje geven met natuurlijke producten die alle voedingsstoffen en bouwstoffen bevatten die ons lichaam nodig heeft om gezond en sterk te blijven!

Hiervoor zijn we onder andere de enige verdeler in België van Goli supplementen. Zelf getest en goedgekeurd!

Goli Nutrition biedt voedingssupplementen aan die de vorm hebben van een snoepje. Dat maakt het niet alleen gemakkelijker voor personen die niet graag slikken of niet kunnen slikken, het maakt het ook fijner. 

Goli Nutrition heeft één doel: het ondersteunen van de gezondheid, zowel die van de planeet als die van lokale gemeenschappen. Dit doen ze met hun gummies en gezonde bites, die kenmerkend zijn voor de lekkere smaak en gezondheidsvoordelen. Wist je dat Goli 1-op-1 doneert aan Vitamin Angels? Bij de aankoop van een Goli product, doneert Goli een 6 maanden voorraad essentiële vitamines voor een kind in nood. 

Welk effect heeft stress op ons organisme? Wat gebeurt er in ons lichaam en welk effect kan dit hebben op... Alles? (Slaap, immuunsysteem, ...)
Ooit al gehoord van het limbisch systeem?  Voor zij die meer informatie wensen over het limbisch systeem dat verantwoordelijk is voor onze cortisolspiegels en dus stress... heb ik een goede video gevonden.