Hoe kan ik u helpen? 

Op deze pagina vindt u informatie over de sterproducten die ik aanbied en waar ik 100% achter sta. Ik ga in detail uitwijden over de ingrediënten en de positieve invloed de supplementen op uw leven kunnen hebben. 

Ik heb ook besloten om daarnaast informatie te verstrekken die u misschien kan helpen bij uw zoektocht naar een stressvrij leven. Dit gaat van informatie over voeding, oefeningen die u kan doen en nog meer.

Een holistische aanpak van stress...

Voedingssupplementen

Op basis van mijn eigen bevindingen en onderzoek door verschillende voedingsdeskundigen, ben ik gestart met de productie van mijn eigen voedingssupplementen. Ik ben er van overtuigd dat de holistische aanpak u ten goede gaat komen en nodig u daarom uit om een kijkje te nemen naar wat Oreka Care  u kan aanbieden...

Het effect van voeding op stress

Een gevarieerde voeding is belangrijk op onze weg naar een lang en gezond leven. Voeding die arm is aan voedingsstoffen draagt hier niet toe bij. Maar wat doet voeding nu eigenlijk met ons organisme? Kan een bepaald voedingspatroon onze stress verergeren? Kunnen we door middel van voeding onze stress verminderen?

Essentiële oliën

Naast de voedingssupplementen heb ik ook de handen in elkaar geslagen met een zeer ervaren aromatherapeut. Ik geloof erin dat we alles in de natuur kunnen vinden om ons leven zo evenwichtig mogelijk te maken. Het wordt niet natuurlijker dan olie van bloemen en planten. 


Samen hebben wij vier blends samengesteld, dewelke je in onze webshop kan terugvinden. Er zijn blends om te smeren (op de huid) maar ook blends om te verstuiven. 


Oreka - Selfcare

Omdat voedingssupplementen slechts ondersteunend kunnen werken en nooit een langetermijnoplossing bieden, wens ik u te helpen in uw zoektocht naar evenwicht.
Ik zet de beste tips en tricks op een rij om een duurzame oplossing te vinden voor uw verhoogde stressniveaus. Soms kunnen anderen u helpen, soms moet u zelf het werk doen. Maar laat mij u op weg helpen...

Oreka - Selfcare

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp