Mijn verhaal

Zoals alle grote dingen ben ook ik klein begonnen. Ik ben een mama, dochter, vriendin en collega met mooie ideeën en ging zo van start. En dat heeft tot iets moois geleid! Aangenaam, ik ben Nerea.

Over mij, Nerea

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als elk succesvol bedrijf ben ook ik de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb (en nog steeds leer!) en mijn diensten in de echte wereld heb kunnen testen. En mijn klanten profiteren van die ervaring.

De waarden van Oreka

Er zijn een aantal waarden die mij nauw aan het hart liggen:

Harmonie, creativiteit, groei, evenwicht, puurheid, veerkracht, vertrouwen, connecties en kwaliteit zijn de waarden die ik wens mee te dragen in alle producten en diensten die ik aanbied.

Daarom werk ik enkel met grondstoffen waarvan ik de afkomst ken, alsook de uitkomst van labotesten indien die er zijn geweest. Ik wil met mijn klanten een relatie opbouwen die vertrouwen in het hoogste vaandel draagt en die bijdraagt aan de groei van zowel de klant als ikzelf. Creativiteit omdat het zo leuk is om soms eens "out of the box" te denken, de meeste oplossingen vinden zich daar. Veerkracht omdat steeds opnieuw naar oplossingen zoeken, vergt dat we ons telkens opnieuw uitvinden, iets waar ik sterk in ben.

Tot slot is evenwicht één van de belangrijkste kernwoorden. Ik streef altijd naar het evenwicht, dit brengt harmonie en vooral gezondheid. Iets waar we zeer veel zorg voor moeten dragen.