Naast de producten die ik aanbied in de webshop, zijn er ook diensten die via mij kunnen geboekt worden. Dit is meer op maat, in samenspraak met uzelf, zodat het uiteindelijke product van onze plannen, zeker aansluit bij uw wensen.

Graphea maakt deel uit van Oreka. Je kan vanaf nu dus ook graphische content via ons laten aanmaken, op maat van jouw project. Heb je een logo nodig? Een verjaardagskaart? Een HERAS-doek? Een ontwerp van een T-shirt voor welke gelegenheid ook? Wij kunnen jou helpen, vraag vrijblijvend meer informatie via [email protected]

Reclame of advertenties (zowel om te printen als digitaal)

Logo's

Logo's en alle bijhorende attributen (HERAS-doek, pamfletten...)

Uitnodiging voor een verjaardag

Logo's op maat

Reclame op maat

Workshops 

Wil je graag tijdens jouw wijnavond een korte (of lange) workshop rond stress-management? Of rond communicatie? Misschien wel rond perfectionisme en hoe hiermee omgaan? 
Ik werk graag met jou een moment naar keuze uit waarin ik een onderwerp verdiep. Dit zijn tevens meestal zeer interessante netwerkmomenten.

In-house training

Dit is een aanbod voor KMO's of teams binnen een groter bedrijf. Op basis van een uitgebreide kennismaking met de verzoeker, een duidelijke uiteenzetting van de wensen en de praktische afspraken, zal ik een voorstel doen. Neem gerust vrijblijvend contact op om hierover meer te weten.

One-on-one training

Indien je graag jouw persoonlijke ontwikkeling een boost wil geven, kan je op mij rekenen. Opnieuw na een diepgaand interview en een uiteenzetting van jouw wensen, kan ik met jou aan de slag gaan om jouw soft-skills als leider, communicator, collega te helpen ontwikkelen. Ik baseer mij hiervoor op een aantal modellen maar probeer de eigenheid en authenticiteit van de klant te bewaren en onderstrepen. 

Workshops door Oreka

Contacteer ons voor meer informatie hierover.

Stress en burnout

We hebben allemaal stress nodig om te leven, maar wanneer is veel té veel? Wat is stress eigenlijk? Hoe kan je de controle houden? Wat zijn de tekenen van een burnout en hoe kan ik het nog voorkomen?

Perfectionisme is een speciaal beestje

Voel je je soms verlamd door de drang naar perfectie? Ben je daar steeds naar op zoek? Wat is perfectionisme?  Hoe ga je daar mee om? Welke theorie hoort daar achter? Werk je met perfectionisten in jouw team?

Communicatie en feedback 

Hoe geef ik een moeilijke boodschap? Wat is goede en slechte communicatie? Communiceren in een conflictsituatie. Feedback geven op een diepgaande manier die blijft hangen.